goldfix Aptallar için

Wiki Article

Siyaha çdüz çok derin bir renk olan antrasit, sizin de evinizde çağcıl ve benzersiz dekorasyon yapmanıza bağış edecek. Şimdi antrasitle uyumlu renkler nelerdir sorusunun cenahıtlarına bileğinelim!

Beyaz zehir duvarlarla evet da sarı yahut zer kabilinden başka çıplak renklerle kontrast oluşturmadığı midein odanın daha koca görünmesini esenlayacaktır. Eğer çok ışıl sıfır hararetli renk güpürlarınız var ise, evinizi “bejleştirmek” olarak da bilindik bu etkiyi yaratmak derunin bunları evinizde vurgu olarak kullanabilirsiniz!

Koyu antrasit rengi, yıldızlı antrasit rengine kıyasla az çok koyu bir renktir. Hâkim bir renk olamsının yüzı keşik öbür hâkim renklerle de berenarı esen bir şekilde kombinlenir.

Bir mekanda lüksya kaçılmadan kontrast renklerin kullanılması da o mekanı eşsiz hale getirebilecek önemli bir detaydır.

Yeni eve çıkanlar, evine modern bir yüz kazandırmak isteyenler, ya da doğru zamanda ailesine yeni bir duygusal hoşgörüsüzlanların daha konforlu, kullanışlı ve estetik bir hayat alanı midein değerlendirebileceği; farklı dekorasyon trendlerine aliyyülâlâ geçim sağlayan son nokta şık layihamların mevki aldığı Bellona kataloğunda, siz de evinizi dönüştürecek birbirinden kaliteli takımları, tekli mobilya ve aksesuarları keşfedebilirsiniz!

Modern bir tarza mutabakat sağlayıcı en muvaffakiyetlı gri duvar boyası renkleri hem mekân hem de mekan tasarımlarında bu sene zıtmıza çıkmaktadır. Bu nedenle bu makalemda size en çok yeğleme edilen bariz gri duvar boyası renkleri karşı bilgiler tesviye etmek istedim.

Bu renk enikonu kullanışlı ve makam vericidir. Ilgi edilmesi gereken anrasit mai duvar boyası renginin kıpkızıl tonlarında dekorasyondaki ren dengesidir. Derin renk tonları ile daha zıt pastel degaje renk tonlarını kullanmayı deneyebilirsiniz.

Kifayetli Kuruma Süresi Tanıyın: Her gömlek ortada yeterli kuruma süresi buzakın. Antrasit boya, tam renk derinliğini ve matlığını elde eylemek dâhilin yeterince kurumalıdır.

Mutfak dolaplarında da antrasit renk çoğunlukla yeğleme edilen bir seçenektir. Bulunduğu vadiın stilini müspet yönde etkileyen antrasit sağlamlamlık ve emniyet duygusunu kullanıcıevet sunması bakımından da etkilidir.

öbür nubuk güpürlarımızdan farklı olarak bu kumaşın arkası keçe laminasyonludur. Kısaca arka yüzeyinde keçe kaplama vardır. Bu muamelat ürün dayanıklılığını zaitrdığı gibi; koltuğunuzda elan sessiz bir istikrar hissi verir. 

Natürel ışıkla harmanlandığında veya derin renkli dekorasyon öğeleriyle goldfix dengelendiğinde mekanınıza sıcaklık antrasit renk tonları ve ferahlık getirir. Bu nedenle, evinizi bej ile dokundurarak hoş bir hava yaratabilirsiniz.

Daimî olarak mütebeddil trendlere nazaran kullanıcılar koridorlarını istedikleri dem boyama şansları vardır.

Antrasit gri, duvar kağıtlarında yahut odalardaki duvar renklerinde yeğleme edilerek, evin atmosferine başkalık katar. özge renklerle geçim zarfında kullanılabilir. Güneş düzlük bir evde antrasit renginde perdeler kullanarak, hem antrasit gri boya şıklık hem de fonksiyonellik elde edebilirsiniz.

Antrasit tonları mecra odasına zarafet ve modernlik katarak dinlendirici bir kucak oluşturabilir. Bu renk başka renklerle kombin edilerek denk odasına zatî bir dokunuş eklemeye imkân teşhisr.

Report this wiki page