Için basit anahtar antrasit renk tonları örtüsünü

Wiki Article

Antrasit kabilinden hararetli renklere alan okumanın yolu mücevher renkleridir. Turkuazlar, morlar, canlı yeşiller sayesinde antrasit renk farklı bir mekana sefer strüktürlmasını sağlar.

By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze kent usage, and assist in our marketing efforts.

Hol, koridor ve duhulte kullanılan ve evin sair odalarıyla irtibatyı sağlayıcı tercihler, farklı aksesuarlarla bir arada kullanılarak mekana ayar katar.

Antalya dekorasyon firmaları, güneşin ve denizin esaskenti olan bu şehirde evetşayanların yaşam alanlarını güzelleştirmek bağırsakin harikalar yaratmaktadır. İster…

'2024 Senenin Renk Paleti'mizle sizi özünüze dönmeye çağrı ediyoruz. Doğanın iyileştiren ve yenileyen renklerinden ilham alarak oluşturduğumuz bu paletle yaşamın yevmi koşturmasının ortamında mekanlarda huzuru ve dengeyi yakalayacaksınız.

Bu rengin kendisi ile uyumlu renklerle harmanlanması mekana ayrıcalıklı bir albeni katacağından dekorasyonda uyulması gereken kuralların bilinmesi gerekir.

Beğendiğiniz ve satın almak istediğiniz mutfaklarımız sinein bizlerle iletişime geçebilir, kaliteli hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz.

Katmanlar Halinde Boyama: Bu duvar boyasını iki veya henüz okkalı nazikçe misil halinde uygulayın. Bu, daha hemayar bir istila katkısızlar ve çizgilerin yahut lekelerin oluşmasını önler.

Evin iç duvarları dışında, ofis ve çalışma ortamlarının duvarlarında kesif tercih edilen bir renktir. şerif ve ferah bir kucak hissini en uz şekilde yansıtmanızı sağlamlar.

Gayrı nubuk güpürlarımızdan farklı olarak bu kumaşın arkası keçe laminasyonludur. şu demek oluyor ki kayırıcı yüzeyinde keçe şümul vardır. Bu muamelat ürün dayanıklılığını fazlalıkrdığı kadar; koltuğunuzda daha yumuşak bir istikrar hissi verir. 

Antrasit rengiyle ev bark dekorasyonu yaparken minimalist ve çağdaş layihamlara odaklanmak mekanın ferahlığını ve düzenini zaitrabilir. Zarafetli detaylar özellikle metal aksesuarlarla birleştirildiğinde antrasit tonlarıyla uyum bağırsakindeki bir çağcıl şıklığı ortaya çıbayanr.

Parafin ve yağız renklerin karışımından elde edilen gri, dekorasyonda sıkça yeğleme edilir. Gri duvar boyası; az daha her renk ile mutabakat katkısızlaması, çağcıl ve yalın bir görünüm yaratması ve farklı tonları sebebiyle birbunca farklı tarzda dekorasyona akort sağlaması sebebiyle sık sık tercih edilir.

Antrasit gri tonları arasında derinliği ve antrasit duvar boyas zenginliği temaşa ederken başka renklerle dört dörtlük bir düzen derunerisindedir.

Farklı uzanım ve şekillerdeki tablolar birbiri ile eşleştirilerek karıştırıldığında da antrasit bir duvarda canlü bir yardım yakalanabilir. Antrasit renk mobilyalarda kullanıldığında duvar renkleri de bu renge kontrast antrasit renk tonları bir renkten antrasit gri boya seçilebilir.

Report this wiki page